30/8/10

Ν. Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Αντικατάσταση στοιχείων αμιάντου στο Αθλητικό Γυμνάσιο Πόμπιας



26/08/10, Το Αθλητικό Γυμνάσιο Πόμπιας επισκέφθηκε η κ. Σχοιναράκη για την πορεία των εργασιών

Στο αθλητικό Γυμνάσιο Πόμπιας βρέθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου, κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των εργασιών που εκτελεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου. Την κ. Σχοιναράκη στην επίσκεψή της συνόδευσαν η νομαρχιακή σύμβουλος κ. Πόπη Δασκαλάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας.

Συγκεκριμένα στο Αθλητικό Γυμνάσιο Πόμπιας η Νομαρχία Ηρακλείου κατασκευάζει κτίριο που θα φιλοξενεί αποδυτήρια, ιατρεία, γραφεία, αποθήκη και WC, τα οποία χρειάζονται προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του σχολείου. Παράλληλα, διαμορφώνεται ο αύλειος χώρος και πραγματοποιείται αντικατάσταση των στοιχείων αμιάντου στο κτίριο του Γυμνασίου.

Πηγή: www.nah.gr

Ν. Α. ΦΩΚΙΔΑΣ: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης αμιαντοσωλήνων στο Δήμο Γραβιάς


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΑΒΙΑΣ

√ Προϋπολογισμός: 380.000€
√ Χρηματοδότηση : ΚΑΠ 2010
√ Ημερομηνία Δημοπράτησης: 31/08/2010

Περιλαμβάνει την αντικατάσταση του παλαιού, φθαρμένου και προβληματικού δικτύου ύδρευσης των Καστελλίων από αμιαντοσωλήνες με νέο δίκτυο από σωλήνες πολυαιθυλαινίου τρίτης γενιάς (φ-90mm/16 Atm), το οποίο διέρχεται από τον επαρχιακό δρόμο εντός των ορίων του οικισμού του Δημοτικού Διαμερίσματος Καστελλίων του Δήμου Γραβιάς σε συνολικό μήκος 2000 μέτρα. Στη συνέχεια θα γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος του δρόμου.