28/3/11

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αποξήλωση αμιάντου στο Νοσοκομείο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»


Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών


ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Αντικατάσταση στέγης στον οικίσκο Ιατρικών Αερίων του κτιρίου 10»


Σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 15ης /22.12.2010 απόφασης του Δ.Σ. του Νοσοκομείου (Θέμα 57ο), ανακοινώνουμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια υλικών και εκτέλεση εργασιών για την αντικατάσταση στέγης στον οικίσκο Ιατρικών Αερίων του κτιρίου 10.


Απαιτούμενες εργασίες:


1) Η στέγη του Οικίσκου Ιατρικών Αερίων του κτιρίου 10 είναι κατασκευασμένη από μεταλλικό σκελετό και έχει επικάλυψη φύλλα αμιάντου. Στον υπάρχοντα μεταλλικό σκελετό θα τοποθετηθούν φύλλα τραπεζοειδούς λαμαρίνας πάχους 1,00 mm. Το εμβαδόν της καλυπτόμενης επιφάνειας είναι 137,76 m2. Οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης περιλαμβάνουν την αποξήλωση και υγειονομική ταφή των φύλλων αμιάντου, καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση των φύλλων τραπεζοειδούς λαμαρίνας.


2) Βάσει της κείμενης νομοθεσίας η αποξήλωση των φύλλων αμιάντου πρέπει να γίνει από εξουσιοδοτημένη εταιρία η οποία θα προσκομίσει πιστοποιητικό υγειονομικής ταφής αυτών.


Υποβολή προσφορών έως και την Δευτέρα 4/4/2011 ώρα 11:00 στην Γραμματεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, υπόψη κ. Κουκουρίκου Ανέστη.


Το ποσόν της δαπάνης είναι 4.000,00 € πλέον Φ.Π.Α.



Δείτε εδώ το ακριβές κείμενο